Hirdetési ajánlat

Hirdetési ajánlat

A magyar nyelv páratlan gazdagsága és költőink művészi zsenialitása tovább kell, hogy éljen. Bennünk, és gyermekeinkben. A Magyar Versmondók Egyesülete a XXI. század eszközeivel alkalmazkodik a kor kihívásaihoz. Médiatámogatóinkkal, reklámfelületeinkkel, megcélzott kor- és társadalmi csoportokra bontott, egyedi ajánlatokkal várjuk partnereinket. Az MVE közhasznú szervezet, ezért támogatásának túlnyomó többségét leírhatja adójából!

A Magyar Versmondók Egyesülete nemzetközi ernyőszervezet, amely a hazai tagegyesületeken és partnerein, valamint a környező országokon felül a tengeren túl is számos társszervezettel rendelkezik.

Írjon egyetlen tollvonással egy új kötetet, egy új költészetet! Segítsen, hogy az Európai Unióban is helyt álljon a legnemesebb Hungarikum, a Vers! Jelezze, ha Ön, vagy környezetében bárki támogatná legnépszerűbb rendezvényeinket, fesztiváljainkat! Négy Internetes honlapon, számos kiadványban és folyóiratban, hirdetéseinkben és plakátjainkon foglalhatja el méltó helyét, évente több száz, vagy akár folyamatos megjelenést biztosítva!

Az MVE az alábbi felületeket biztosítja hirdetőinek, amelynek elemeit önállóan és csomagban is igénybe vehetik (utóbbi esetben egyedi ajánlatként):

csomag: megjelenés a Versmondó folyóiratban
csomag: megjelenés a Versmondók internetes oldalain
csomag: név- és logóhasználat plakátokon, TV- és rádiószpotokban
csomag: támogatói megjelenés a Versmondók Könyvtárában
csomag: együttes megjelenés valamennyi felületen

Letöltés:
Részletes hirdetési ajánlatunkat letöltheti PDF formátumban a következő linken:

 Hirdetési ajánlat MVE

 tamogatok_zenehu
tamogatok_klubradio
Aktuális szám Különszámok Archívum Interjúk Galéria A Vers Oldala Versrádió kaleidoszkóp Versfesztivál Versmondók Blogja Versmondó Fórum A folyóiratról Előfizetés Támogatók Hirdetési ajánlat Impresszum